Hozzáállás

2011.10.16. 16:56 | gomakoma | Szólj hozzá!

A nők varázslatos hozzáállása, ami őszinteségre bírja a férfiakat


Mi van akkor, ha kritikus információhoz jutsz a választottadról, még az előtt, hogy a szívedbe zárnád - vagyis ne pazarolod az időd egy olyan személyre akinek esélyt sem adnál? Kövesd ezeket az egyszerű szabályokat. Értesd meg vele, hogy természetes dolog megnyílni és megosztani. Felsoroljuk azt a három szót is, amit hallania kell ahhoz, hogy úgy érezze bármit megoszthat veled.

Bizonyos hozzáállás szükséges ahhoz, hogy inspiráld a férfit arra, hogy kezdetektől fogva nyílt, egyenes és őszinte legyen veled. Egy olyan hozzáállás, ami segít azonosítani a hozzád illő férfit és ezáltal elkerülöd a csalódás lehetőségét. Minél hamarabb veszi kezdetét az őszinteség egy kialakuló kapcsolatban, annál hamarabb látsz tisztán a kettőtök viszonyát illetően. Már akkor szó lehet erről, mikor el sem jutottatok még az első találkozóig, amikor a kommunikáció csak kezdetét vette.

Amennyiben ez valamiért nem történik meg és már szorosabb kapcsolatra léptetek, az őszinteség segíthet a dolgok mélyebb rétegeibe jutni. Mélyen belelátni abba, hogy mit gondol és érez. Jó ha tisztában lehetsz azzal, hogy miért zárkózik el, miért mondja azt, hogy hajlandó a következő szintre lépni, vagy mi tartja vissza attól, hogy elkötelezze magát feléd.

A titok abban rejlik, hogy miként teszed fel a kérdéseid

Nem arról van szó, hogy a férfiak félnek bizonyos kérdésektől. Inkább arról, hogy ezeket a kérdéseket hogyan teszi fel a nő, ami arra készteti a férfit, hogy a védelmi vonala mögé ássa be magát. Ha egy nő figyelmeztet: „Jelenleg nem találkozgatsz mással rajtam kívül, ugye?” Ez automatikusan bevonzza a mellébeszélést a férfiban – aggódni kezd és nyomást alatt érzi magát.

Ahhoz, hogy biztonságban érezze magát amikor tájékoztat, arra van szükség, hogy képes légy a válaszait elfogadni egy: „ Minden rendben van.” hozzáállással.

Ez nem azt jelenti, hogy bármi amit tesz az számodra elfogadható, hogy a tetteinek nincsenek határai és korlátai. Ez a kijelentés inkább arra vonatkozik, hogy: „Minden rendben van, bármit megoszthatsz velem, de pontosan tudom, hogy mit és mit nem tolerálhatok az életemben, mi az amit akarok. Ennél fogva bármit mondasz tudom, hogy kezeljem.”

Hogy történjen ez a párbeszédekben? Hiszen ez nagyon könnyű!

A három szó, ami őszinteségre serkenti a férfit

Ok, nem borzolom az idegeid tovább! Itt van az a varázslatos kijelentés, ami szóra bírja a férfiakat, amitől biztonságban érzik magukat olyannyira, hogy hajlandóak előtted megnyílni: „Csak kíváncsi vagyok.”

Történhet valahogy így:

  • „Csak kíváncsiságból; találkozgatsz mostanában mással is?”
  • „Kíváncsian hallgatom, hogy milyen kapcsolatot szeretnél?”
  • ”Milyen nő az, akiért rajongni tudnál? Csak kíváncsi vagyok.”
  • ”Csak kíváncsiságból kérdezem, hol látod magad öt év múlva?”

Ha így teszed fel a kérdéseid a férfi megérti, hogy bármit is válaszol, az neked nem jelent problémát. Rögtön megérti, hogy nem agresszívan vagy birtoklóan akarsz ismerkedni. Magabiztos, érett nő vagy és veled nyugodtan őszinte, nyílt és egyenes lehet. Hiszen; „Minden rendben van.”

Egyszerre kapcsolatot létesíteni és vonzódást kiváltani

Ha egy férfiban felébreszted a késztetést az őszinteségre, csak a megfelelő hozzáállással teheted. Használd a három varázsszót! Meglepődve fogod tapasztalni, hogy ereje van. Így a bimbódzó kapcsolatoknál hamar kiderül, hogy kivel tudsz és kivel nem mélyebb kapcsolatot létesíteni, ki az aki még nem tette túl magát az exén, vagy ki az aki másfajta párkapcsolatra vágyik mint te.

És még ajándék is lehet: ezzel a varázslatos hozzáállással talán találsz magadnak olyan férfit, aki sokkal többet felfed magáról, mint ha önállóan tette volna azt. Ennek eredményeként sokkal vonzóbbnak fog találni, mert azt érzi megérted és értékeled őt. Ezért hívom ezt a hozzáállást „varázslatosnak”. Nem csak őszinteségre bírja a férfit, hanem úgy érzi egyre inkább és egyre mélyebben kapcsolódik hozzád.

forrás: Christian Carter

Ha tetszett ez a cikkünk,
kérünk like-old a Társkereső Brigádot
a jobb hasáb tetején.


 

 

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://tarskeresobrigad.blog.hu/api/trackback/id/tr313307147

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Idegesít benne, hogy 11 év után is kedveskedni akar 2011.10.17. 23:04:31

27 éves 2 gyerekes anyuka vagyok, a férjemmel 11 éve vagyunk együtt. nem szeretek vele lenni minden idegesít benne még az is ahogy ennyi évután még mindig kedveskedni akar de még mindig nem tudja hogy mi az amit szeretek semmilyen téren. már éltünk kül...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása