Mit is keresnek a férfiak a nőkben?

2011.11.15. 14:02 | gomakoma | Szólj hozzá!

Címkék: aranyszabály párkapcsolati tanácsok nemi sajátosságok

Van egy nőtípus, akit a férfiak úgy neveznek, hogy az „igazi nő”. Lehet, hogy nem ő a legcsinosabb egy emberekkel teli szobában, de mégis van benne valami, ami ellenállhatatlanná teszi őt a férfiak számára. Ha elolvasod ezt az írás, felfedezheted azokat az értékeket, amelyek hozzásegítenek, hogy a férfiak az „igazi nőt” lássák benned, és alig várják, hogy megismerkedjenek veled!

Christian Carter cikke alapján összeállította Newman Tímea és Sitkéry Zoltán

Vajon az a típusú nő vagy-e, aki bevonzza a „nagy férfit”, azt, aki mélyen kötődő kapcsolatra vágyik? Vajon mi az, amitől a férfiak társkapcsolatra alkalmas partnert látnak benned és nem csupán futó kalandot? Ha ezekre a kérdésekre nem tudod a biztos választ, javaslom, fontold meg az alábbi néhány szempontot, hogy miért is vonzódnak a férfiak az „igazi nőhöz”.

Az „igazi nő” fedőneve annak a nőnek, aki olyan erényeket testesít meg, melyek mély vonzódást ébresztenek az érzelmileg érett férfiakban. Had magyarázzam meg egy kicsit jobban, hogy mire gondolok, és mire gondol a férfi.
„Van benne valami megfoghatatlan”
Az „igazi nőnek” van egyfajta pozitív érzelmi energiája, amihez a férfiak kapcsolódni tudnak.

Nos, akkor leltározzunk, mi is lehet az a valami!

Az igazi nő derűs és pozitív hozzáállással kezeli a különböző helyzeteket, és ezáltal olyan atmoszférát teremt, amiben a férfiak szívesen tartózkodnak újra és újra. 
Ez a viselkedés abból a megértésből fakad, hogy egy ismeretség megalapozásához pozitív tapasztalatokra van szüksége a férfiaknak. Ez az a pozitív élmény, amiből a férfi többet és többet szeretne megtapasztalni.

Az „igazi nő” úszik az árral, amikor kikapcsolódásról és társas összejövetelekről van szó, de magabiztossá válik, ha ötlete és véleménye van.
Az olyan férfiak többsége, aki magas beosztásban vagy stresszes munkahelyen tölti az ideje zömét, nem vágyik még több stresszre azoktól a nőktől, akikkel megosztja a magánéletét. Olyan nővel szeretne találkozni és az idejét megosztani, aki inkább rugalmasan kezeli a tervek alakulását, mintsem hogy merev, hajthatatlan és szigorú lenne. Mindamellett, azt a nőt is tisztelik, aki meg tudja húzni a határokat, és tisztán érthetően meg tudja fogalmazni, hogy mi az, ami számára elfogadhatatlan.

Az „igazi nőnek” mindig több választási lehetőség van a tarsolyában, és mindig van tennivalója, ami elégedetté teszi; nem érzi azt, hogy kimarad valamiből, ha nem szerepel a meghívottak listáján.
Még ha nem is kerül a meghívottak közé, akkor sem panaszkodik, és nem emlegeti fel az eseményt, hanem inkább talál valami tennivalót, ami boldoggá teszi. Amikor egy férfi a „mindeneddé” válik, onnantól fogva az illető felelősségének kezd érezni téged, mint inkább partnerének. Ehelyett legyél te magad felelős a saját jó közérzetedért és boldogságodért – így maradhatsz továbbra is vonzó egy férfi számára.

Az „igazi nő” azt részesíti előnyben, ha egy férfi döntőképes, éppen ezért, nem szeretné a férfit dominálni.
Amikor valakit szeretnél meggyőzni arról, hogy mi tévő legyen, a másik személy ellenállást tanúsít. Ha ugyanezt teszed egy férfival, valami más fog történni: a vonzódása alábbhagy. Győzködés helyett inkább értékeld az ötleteit, és tiszteld őt. Támogatásoddal megadod neki az esélyt, hogy a védekezésein túllépve önmagává váljon.

Az „igazi nő” tudja: ahogy magáról érez, és ahogy magáról beszél, a férfi pontosan annak fogja látni és érezni őt.
Ha hajlamos vagy arra, hogy negatívan beszélj magadról – a súlyodról, az intelligenciádról, vagy az életedről – ne csodálkozz rajta, hogy a férfi is ugyanígy fog rád tekinteni. Tégy magadnak egy szívességet! Mindig kedvesen beszélj magadról, és a férfi kedvesnek fog látni, kedvesen fog rólad beszélni.

És végül a legfontosabb - ami vonzza a férfiakat -,
hogy van rajtuk kívül is életed. Légy az a nő, és éld azt az életet, akiben és amiben ő is részes szeretne lenni... nap mind nap! A legjobb időszak ennek kialakítására, amikor még szingli életet élsz – használd az idődet arra, hogy feltérképezd az érdeklődésedet, ápold a barátságaidat, és váljon javadra a magadnak ajándékozott választási szabadság. Ha ilyen módon törődsz magaddal, az erőfeszítéseid természetes módon meg fognak erősíteni az „igazi nő” szerepkörödben, és olyan nővé válsz, akit a kiszemelt férfi újra és újra látni és érezni akar...

Ha tetszett ez a cikkünk,
kérünk like-old a Társkereső Brigádot
a jobb hasáb tetején.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tarskeresobrigad.blog.hu/api/trackback/id/tr363384749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása